current views are: 12

29 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:10

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο. 

Δημοσίευση 06:10’

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο. 

Ισχυροί βορειανατολικοί άνεμοι, που φθάνουν κατα τόπους τα 9 με 10 μποφόρ, πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να είναι σε ισχύ από το πρωί απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστό είναι το πορθμείο Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα. Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων σε Καβάλο-Πρίνο, Κεραμωτή-Θάσο, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.

Ισχυροί άνεμοι έντασης 9 μποφόρ πνέουν στο Θρακικό Πέλαγος 

Δεμένο στο λιμάνι της Σαμοθράκης έμεινε σήμερα το πρωί το πλοίο «SAOS II», με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο προς Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων, εντάσεως 9 μποφόρ που πνέουν στο Θρακικό Πέλαγος.

Οι ισχυροί άνεμοι είναι το κύριο καιρικό χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας σε όλο το νομό Έβρο, χωρίς ωστόσο να έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής προβλήματα από πτώσεις δέντρων.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 βαθμών Κελσίου, ενώ δεν έχουν σημειωθεί χιονοπτώσεις και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού.


σχετικα αρθρα