ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ φιλοξενούνται τα τρία παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα (Βίντεο)

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2017, 20:40 / Ανανεώθηκε 18 Ιανουαρίου 2017, 21:32
Εδώ φιλοξενούνται τα τρία παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να βρεθεί κάποιο ίδρυμα για να τα φιλοξενήσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα τρία μικρά κοριτσάκια, ηλικίας από ενός μέχρι τεσσάρων ετών, εντοπίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Πάτρα εγκαταλελειμμένα και να περιφέρονται μόνα τους στην περιοχή. Και είναι άξιο απορίας, ότι μέχρι τώρα, 48 ώρες μετά, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την τύχη τους, παρά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου που τα φροντίζουν, είπαν ότι δεν ήταν βρώμικα, φαινόντουσαν  φροντισμένα και φορούσαν καθαρά και ζεστά ρούχα. Ένα γεγονός που προβληματίζει τους γιατρούς είναι ότι τα παιδάκια είναι πολύ φιλικά με γυναίκες του νοσοκομείο ενώ δείχνουν επιφυλακτικά όταν στο χώρο μπαίνει οποιοσδήποτε άνδρας από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το patras tv, είναι μεγάλο το ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, από ανθρώπους που επιθυμούν να φιλοξενήσουν αυτά τα αγγελούδια στα σπίτια τους.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να βρεθεί κάποιο ίδρυμα για να τα φιλοξενήσει!  "Υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν τηλεφωνήματα, όμως δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει. Το νομικό πλαίσιο είναι τέτοιο, που είναι δύσκολο να προχωρήσει μια τέτοια διαδικασία. Μάλλον μέσω ιδρύματος θα γίνει κάποια υιοθεσία και όχι απευθείας".

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, μιλούν στα κοριτσάκια -κυρίως στο μεγαλύτερο παιδί- αλλά εκείνα δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr