current views are: 12

26 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση12:38

Most wanted: Αυτοί είναι οι πιο καταζητούμενοι Έλληνες

Οι πιο καταζητούμενοι Έλληνες, με τα περισσότερα διωκτικά έγγραφα είναι μια πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, ένας απατεώνας του διαδικτύου και μία πρώην ανακρίτρια.

Δημοσίευση 12:38’

Οι πιο καταζητούμενοι Έλληνες, με τα περισσότερα διωκτικά έγγραφα είναι μια πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, ένας απατεώνας του διαδικτύου και μία πρώην ανακρίτρια.

Οι πιο καταζητούμενοι Έλληνες, με τα περισσότερα διωκτικά έγγραφα είναι μια πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, ένας απατεώνας του διαδικτύου και μία πρώην ανακρίτρια. Ακόμη και η σοβαρότερη περίπτωση του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα, με τις δύο εναέριες αποδράσεις, απαγωγές, και τη δολοφονία του υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη, με παγιδευμένο δέμα, έχει λιγότερα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μέχρι πρότινος, στην παγκόσμια λίστα καταζητούμενων, στην οποία η χώρα μας έχει «δικαίωμα» κατάληψης δύο θέσεων, βρίσκονταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας και η Πόλα Ρούπα. Μετά την πρόσφατη σύλληψη του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, δεν αποκλείεται τη θέση της να πάρει κάποιος από τους παρακάτω:

Νότα Αυγερινοπούλου 63 χρόνων, πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής «Beauty and Diet», Γιάννης Πλατρίτης ή George Andrieu John 39 χρόνων, ο απατεώνας του διαδικτύου με την… μπλε Ferrari, Τόνια Ηλία 59 χρόνων, η πρώην ανακρίτρια του «παραδικαστικού».

Η πρώτη αναζητείται για 13 χρόνια, σε βάρος της υπάρχουν 316 σελίδες διωκτικά έγγραφα με 10 από αυτά να περιγράφονται σε κάθε σελίδα, για χρέη, επιταγές, υπεξαιρέσεις και άλλα αδικήματα, ενώ εκτιμάται ότι διαφεύγει στο εξωτερικό παρότι η ίδια διέρρεε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο δεύτερος αναζητείται 11 χρόνια και εκκρεμούν σε βάρος του 48 διωκτικά έγγραφα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται σε Μεγάλη Βρετανία απ’ όπου κατάγεται ή Γερμανία κάνοντας όμως τακτικές «επισκέψεις» στη χώρα μας.

Η τρίτη καταζητούμενη είναι ένα ξεχωριστό… ανέκδοτο, διαφεύγει 12 χρόνια, και παρότι βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία με «βραχιολάκι», στις 15 Φεβρουαρίου 2017 κατάφερε για… 4η φορά να μην εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς έχει ζητήσει… άσυλο.

Μάλιστα εξαιτίας… απορίας, το βρετανικό κράτος της χορηγεί επίδομα άνω των 1.000 λιρών, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν νομική βοήθεια. Αυτά τα τρία άτομα βρίσκονται στην πρώτη «τριάδα» των καταζητούμενων του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


σχετικα αρθρα