current views are: 8

27 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση06:39

Καιρός: Βροχή, σύννεφα και… ζέστη

Με σύννεφα και βροχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα γιορτάσουμε σήμερα τα Κούλουμα

Δημοσίευση 06:39’

Με σύννεφα και βροχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα γιορτάσουμε σήμερα τα Κούλουμα

Με σύννεφα και βροχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα γιορτάσουμε σήμερα τα Κούλουμα.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Άνεμος βορειοανατολικός 3 με 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιά και ασθενείς τοπικές βροχές. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα ασθενών βροχών. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι πάντως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο επίσης αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πιθανώς ασθενείς βροχές. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, που όμως θα εξασθενήσουν και να γίνουν βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιά και ασθενείς βροχές που θα σταματήσουν το απόγευμα, Άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Θερμοκρασία 8-19 βαθμοί.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου δεν αποκλείονται και οι καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις και ασθενείς βροχές, κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει και πιθανότητα καταιγίδων. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

 


σχετικα αρθρα