current views are: 10

16 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:33

«Έφυγε» η αστρολόγος Βιργινία Λεούση

«Έφυγε» από τη ζωή η αστρολόγος, Βιργίνια Λεούση, ύστερα από μεγάλη μάχη, που έδινε για τη ζωή της…

Δημοσίευση 08:33’

«Έφυγε» από τη ζωή η αστρολόγος, Βιργίνια Λεούση, ύστερα από μεγάλη μάχη, που έδινε για τη ζωή της…

«Έφυγε» από τη ζωή η αστρολόγος, Βιργίνια Λεούση, ύστερα από μεγάλη μάχη, που έδινε για τη ζωή της…

Πριν από λίγη ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου μετέδωσε την είδηση, καθώς η κόρη της, Άντα έστειλε μήνυμα στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ενημερώνοντάς την πως δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φτιάξε Καφέ να στα πω» (epsilon), μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο και στην εντατική και ενώ  όλοι περίμεναν για ένα θαύμα, η καρδιά της αστρολόγου ήταν πολύ αδύναμη, ύστερα από την ανακοπή, που είχε πάθει, και δεν άντεξε…

Στο site, όπου εργαζόταν, οι συνεργάτες της, πριν ακόμη φύγει από τη ζωή, είχαν γράψει ένα πολύ συγκινητικό κείμενο:

Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να δείξεις την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σε έναν άνθρωπο … Πολλές φορές στη ζωή,  αμελούμε ή  ροκανίζουμε τον χρόνο γιατί πιστεύουμε ότι είναι «άπλετος» και δεν προλαβαίνουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα «σ’αγαπώ» ή ακόμα και να κάνουμε έναν έπαινο ενώ θα έπρεπε … Όταν ξεσπά η ώρα της «Κρίσης» , τότε μετανιώνεις για τις στιγμές που μπορεί να θύμωσες, να αμφέβαλες ή ακόμα και να δείλιασες να πεις όλα αυτά που θες… Ποτέ όμως δεν είναι αργά, αρκεί να έχεις μέσα σου την δύναμη της πίστης ότι όλα θα πάνε καλά ….

Η είδηση ξέσπασε ξαφνικά και όλοι μας νομίζαμε ότι ήταν ψέμα, ή κάποιο κακεντρεχές κουτσομπολιό … Παντού διαβάζαμε σε blogsκαι στο διαδίκτυο :  «Μα καλά αυτό δεν το είχε προβλέψει ότι θα της συμβεί»;  Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε…

Η Βιργινία Λεούση, εδώ και 1 μήνα είναι στην εντατική θεραπεία γνωστού νοσοκομείου, μετά από ένα ξαφνικό επεισόδιο ανακοπής το οποίο ξέσπασε ξαφνικά, κατόπιν μίας ίωσης που περνούσε! Το αίμα μας πάγωσε, κοκαλώσαμε όλοι και η πρώτη μας σκέψη εδώ σε όλη την ομάδα του  Oroskopos.gr ήταν μία : «Μα τον Δεκέμβρη,  μας το είχε πει ότι θα περάσει μία μεγάλη Κρίση… Ε όχι βρε Βιργινία, δεν γινόταν σε αυτό να μην πέσεις μέσα»;  Οι μέρες περνούν και κάθε μέρα το ερώτημα σε όλους μας τα πρωινά όταν μαζευόμαστε στην εργασία μας είναι ένα «Κανά νέο από την Βιργινία»; Η απάντηση παραμένει η ίδια «Σταθερή η κατάσταση με σημάδια βελτίωσης» και έτσι οι μέρες περνούν, όμως  για εμάς είναι σαν να είναι εδώ ανάμεσά μας. Μπορεί να ακούγεται παράλογο ή αλλόκοτο, αλλά η παρουσία της υπάρχει,  πολλές φορές εγώ η ίδια νιώθω  και ακούω τη φωνή της να μου λέει «Μπουμπού βάλε τα δυνατά σου θα τα καταφέρεις, δεν σε φοβάμαι»! Ναι, η Βιργινία είναι ο άνθρωπος που δίνει κουράγιο, δύναμη και υποστηρίζει όλο τον κόσμο, μα ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους….

Μέσα από αυτό το κείμενο, θα θελα να πω και λίγο πιο προσωπικά πράγματα για την Βιργινία, πληροφορίες που μπορεί να τις φαντάζεστε, αλλά να μην τις γνωρίζετε στα σίγουρα! Ήμουν η πρώτη που όταν την γνώρισα, αμφέβαλα πολύ για τις δυνάμεις της, γιατί δεν πίστευα ούτε στην ενόραση, ούτε στην διαίσθηση και δεν μπορούσα να κατανοήσω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να έχει αυτό που λέμε «το χάρισμα»! Μία μέρα στη δουλειά μου λέει «Μικρή, εσένα θέλω να σου κάνω μία πρόβλεψη»! Αυτό ακριβώς ήταν, με διάβασε σαν ανοιχτό βιβλίο και μου αποκάλυψε πράγματα για το παρελθόν μου τα οποία ξέρω μόνο εγώ … λέγοντας μετά και για την πορεία μου, η οποία και είναι αυτή που έχω ακολουθήσει μέχρι σήμερα! Τότε είναι που κατάλαβα ότι η Βιργινία σε έκανε να ανατριχιάζεις με τις προβλέψεις της και ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο που είναι και η πιο δημοφιλής αστρολόγος της Ελλάδας!

Ξέχωρα από τις επαγγελματικές της δυνάμεις , η Βιργινία, είναι ο άνθρωπος που πάντα έχει την γλυκύτητα και την προθυμία να στηρίξει, να βοηθήσει, να ανοίξει πόρτες στους νέους ανθρώπους,  να συντηρήσει τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε μία αδύναμη περίοδο της ζωής τους! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που έκανε τις φιλανθρωπίες της …. Στη δουλειά, ερχόταν πάντα με γεμάτα τα χέρια, γιατί θεωρούσε υποχρέωσή της πάντα να κεράσει από τον απλό υπάλληλο, ως και τα διευθυντικά στελέχη.

Πρωτομηνιά, ξεκινούσαμε πάντα το μήνα μας με τις ευχές της, ενώ  00:01 σε γενέθλια και γιορτές ερχόταν πάντα SMS με τις ευχές της, που είχαν πάντα ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό νόημα, μα πάνω από όλα ιδιαίτερη αγάπη και ανθρωπιά!  Η Βιργινία αν μπορούσε να μετατοπίσει το πρόβλημά σου και να το κάνει δικό της, θα το έκανε … και δεν σας κρύβω ότι αρκετές φορές η ίδια επέλεξε και επωμίστηκε όλες τις ευθύνες πάνω της, προκειμένου να μην πιέζονται οι υπόλοιποι άνθρωποι γύρω της.

Η συνέπεια της ως επαγγελματίας ήταν άριστη ως σήμερα, γιατί ήταν η μοναδική που έστελνε εγκαίρως τα άρθρα και τις προβλέψεις της, ενώ στα γυρίσματα των εκπομπών της ήταν πάντα εκεί … Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίζετε  να διαβάζετε ακόμα κείμενα προβλέψεων της στο διαδίκτυο … Η Βιργινία είχε παραδώσει τις προβλέψεις της για το 2017 από το τέλος του 2016!

Το τελευταίο της μήνυμα  το έλαβα μία ημέρα πριν το επεισόδιο «Μπουμπού, στις 10 του  μήνα θέλω να σε δω και να κάνουμε και ένα γύρισμα μαζί»! Πρώτη φορά δεν κατάφερε η Βιργινία να είναι συνεπής στο ραντεβού μας, είμαι σίγουρη όμως ότι αυτό το ραντεβού θα γίνει, το νιώθω, το πιστεύω και το προσεύχομαι …. Γιατί η Βιργινία έχει πολλά ακόμα να δώσει σε όλους μας, μα προπάντων έχει και αυτή να ζήσει πολλά ακόμα! Ξέρω, ότι είναι μία γυναίκα που έχει μάθει να  κερδίζει όλες τις μάχες, και αυτή την μάχη αξίζει και θα την κερδίσει!

«Βιργινία έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσεις και να έρθεις κοντά μας … Σε αγαπάμε όλοι»!


σχετικα αρθρα