ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία του αρχιεπισκόπου η εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2017, 18:13 / Ανανεώθηκε 22 Μαρτίου 2017, 18:13
Παρουσία του αρχιεπισκόπου η εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»
Facebook Twitter Whatsapp

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα ΒαρδινογιάννηΕΛΠΙΔΑ».

«Οι κρίσεις σε αυτόν τον τόπο, όποτε και αν υπήρξαν, ξεπεράστηκαν και αυτή η κρίση που περνάμε σήμερα θα ξεπεραστεί. Αυτό που μας δυσκολεύει είναι η παρακμή, που αγγίζει και παραλύει τη χώρα», τόνισε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος .

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στην κα. Βαρδινογιάννη, ο Θεός να δίνει δύναμη στην ίδια και στην οικογένειά της, ώστε να συνεχιστεί το δημιουργικό έργο, «το οποίο δεν είναι μόνο η ελπίδα, αλλά και η δύναμη που έχουμε ανάγκη να πάρουμε στο περπάτημα της ζωής».

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του, την προσφορά και τη συμπαράστασή του και εν συνεχεία του απένειμε την τιμητική διάκριση του Συλλόγου Ελπίδα, με την επισήμανση «είμαστε τυχεροί ως Έλληνες που είστε ο πνευματικός μας πατέρας και καθοδηγητής μας». Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος την ευχαρίστησε για την διάκριση, αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχουν τόσα χρόνια.

Επιπλέον, τιμητική πλακέτα του συλλόγου δόθηκε και στη φιλανθρωπική εταιρεία της Αρχιεπισκοπής «Αποστολή». Τον αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

Η εκδήλωση, κατά την οποία παρουσιάστηκαν ποιήματα για την εθνική επέτειο, παραδοσιακά τραγούδια και χοροί, οργανώθηκε από τα σχολεία του ξενώνα «Ελπίδα» και της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελπίδα».