ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο – Τι όπλισε το χέρι του παραολυμπιονίκη

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2017, 20:51 / Ανανεώθηκε 25 Μαρτίου 2017, 22:44
Αυτή είναι η γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο – Τι όπλισε το χέρι του παραολυμπιονίκη
Facebook Twitter Whatsapp

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κυνισμό και την σκληρότητα που επέδειξε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης που εκτέλεσε τον 47χρονο αντίζηλο του, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κυνισμό και την σκληρότητα που επέδειξε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης που εκτέλεσε τον 47χρονο αντίζηλο του, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Για τα μάτια μιας γυναίκας ο Παραολυμπιονίκης έγινε εκτελεστής. Πληροφορίες του Newpost αναφέρουν ότι αφορμή για την διένεξη των δυο ανδρών στο Μοσχάτο φαίνεται να ήταν η πίεση που ασκούσε ο Μάριος Λουκόπουλος στον παραολουμπιονίκη προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισής του στην επικείμενη δική με την πρώην σύζυγο του. Ειδικότερα, ο Λουκόπουλος φέρεται να ζητούσε από τον Τσαγκάρη να ισχυριστεί ψευδώς στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέση με την σύζυγο του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Όπως όλα δείχνουν, οι συνεχείς πιέσεις που δεχόταν ο Τσαγκάρης από τον Λουκόπουλο ήταν εκείνες  που «όπλισαν» το χέρι του παραολυμπιονίκη αφαιρώντας την ζωή του 47χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου. Επισημαίνεται ότι η αντιπαράθεση των δυο ανδρών έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας εντός και εκτός του πρακτορείου ενώ τοιόπλο της δολοφονίας το κατείχε ο 39χρονος παραολυμπιονικης τα τελευταία 5 χρόνια.