ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κούγιας ανέλαβε πολιτική αγωγή κατά του Παραολυμπιονίκη για το έγκλημα στο Μοσχάτο

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2017, 13:52 / Ανανεώθηκε 27 Μαρτίου 2017, 13:08
Ο Κούγιας ανέλαβε πολιτική αγωγή κατά του Παραολυμπιονίκη για το έγκλημα στο Μοσχάτο
Facebook Twitter Whatsapp

Με ανακοίνωσή από το γραφείο του, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής υπέρ του αδελϕού του τραγικού θύματος Μάκη Λουκόπουλου, τον οποίο εκτέλεσε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης την περασμένη Πέμπτη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του δεύτερου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με ανακοίνωσή από το γραφείο του, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής υπέρ του αδελϕού του τραγικού θύματος Μάκη Λουκόπουλου, τον οποίο εκτέλεσε ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης την περασμένη Πέμπτη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του δεύτερου στο Μοσχάτο.

Όπως αναφέρεται σητν σχετική ανακοίνωση ''η υπεράσπισή μας έχει εντολή να στραϕεί εναντίον οιουδήποτε διαδίδει ψευδή και συκοϕαντικά γεγονότα τα οποία προσβάλλουν τη μνήμη του θύματος και προσβάλλουν και το οικογενειακό του περιβάλλον, γι’ αυτό συνιστούμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτοσυγκράτηση και ενδελεχή έρευνα όλων των γεγονότων, τα οποία προηγήθηκαν της εγκληματικής πράξης του κατηγορουμένου.

Σήμερα, ο αδελϕός του θύματος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτού και διόρισε συνήγορό του τον κ. Αλέξιο Κούγια''.