current views are: 12

1 Απριλίου 2017
Δημοσίευση06:49

Είχε εκτίσει ποινή για βιασμό ο παιδεραστής με το ποδήλατο – Οι ημερομηνίες των επιθέσεων του

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή με το ποδήλατο φέρνει στο φως το Newpost.

Δημοσίευση 06:49’

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή με το ποδήλατο φέρνει στο φως το Newpost.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή με το ποδήλατο φέρνει στο φως το Newpost.

Ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινές σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας για βιασμό και ληστεία. Είχε πραγματοποιήσει έξι επιθέσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, υποδυόμενος τον αστυνομικό και με το πρόσχημα της έρευνας, τις παρέσυρε και ασελγούσε σε βάρος τους.
 
Ο 33χρονος παιδεραστής είχε φυλακιστεί απο τις 13 Οκτωβρίου του 2012 έως τις 5 Απριλίου του 2013 στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης για βιασμό μιας ενήλικης γυναίκας. Λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του, φυλακίζεται εκ νέου στις φυλακές Μαλανδρίνου, απο τις 10 Οκτωβρίου του 2013 έως 11 Απριλίου του 2014 για ληστεία .

Οι ημερομηνίες των επιθέσεων
 

Η  αρρωστημένη δράση του παιδεραστή ξεκίνησε στις 28/11 του 2011 πραγματοποίησε την πρώτη του επίθεση σε βάρος μια 17χρονης τότε κοπέλας στην Ομόνοια. Τον Ιούλιο του 2012 πραγμάτοποίησε επίθεση σε βάρος 15χρονης στον Κολωνό. Τρίτο του θύμα, τον Οκτώβριο του 2013 ένα κορίτσι μόλις 10 ετών στον Βοτανικό. Στις 18/10 του 2014, μια 14χρονη έπεσε θύμα των ανώμαλων ορέξεων του στον Άγιο Παντελεήμονα. Μια 11χρονη στα Κάτω Πατήσια ήταν το επόμενο θύμα του στις 12 Ιανουαρίου του 2017, ενώ η τελευταία του επίθεση σημειώθηκε στις 3 Μαρτίου στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα του μια ακόμη 11χρονη.
 
Ο 33χρονος ακολουθούσε πάντα τον ίδιο τρόπο δράσης. Εντόπιζε τα θύματά του και λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους, τα πλησίαζε και προσποιούνταν τον αστυνομικό και με πρόσχημα μια ληστεία στο σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά τους έλεγε να τον ακολουθήσουν για μια…έρευνα ρουτίνας.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται εισαγγελική διάταξη προκειμένου να δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα καθώς υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, εκτιμούν πως ο δράστης είχε πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις κατά ανήλικων κοριτσιών. 


σχετικα αρθρα