ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη ημέρα εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ - Θα δοθεί παράταση

Δημοσίευση 3 Απριλίου 2017, 08:15 / Ανανεώθηκε 3 Απριλίου 2017, 10:30
Τρίτη ημέρα εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ - Θα δοθεί παράταση
Facebook Twitter Whatsapp

Eκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες.

Λόγω του υψηλού φόρτου του συστήματος η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι αδύνατη με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι για τις 404 μόνιμες προσλήψεις στα δικαστήρια δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Σε λίγες ώρες όμως λήγει η προθεσμία για την υποβολή της Ηλεκτρονικής αίτησης και έτσι πολλοί που θέλουν να συμμετέχουν δεν θα τα καταφέρουν.

Οι αιτήσεις άνοιξαν από 20 Μαρτίου για την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά 404 θέσεις τακτικού προσωπικού σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.        

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα: Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 3ης Απριλίου 2017, ημέρας Δευτέρας. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 10η Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

ΑΣΕΠ: Παράταση στις αιτήσεις για δικαστικούς υπαλλήλους

Παράταση στον διαγωνισμό για προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων θα δώσει το ΑΣΕΠ, επειδή η ιστοσελίδα του δεν λειτουργεί τα τελευταία 24ωρα και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει σήμερα.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής Ηλίας Νικολόπουλος, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει παράταση.

Ανέφερε ακόμη ότι για την ώρα δεν μπορεί να πει πόσες μέρες θα διαρκέσει η παράταση, αλλά πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην ανησυχεί κανείς».