ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Έκλεισε η 50άρα πισίνα λόγω έλλειψης πετρελαίου!

Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου 2010, 13:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χανιά: Έκλεισε η 50άρα πισίνα λόγω έλλειψης πετρελαίου!
Facebook Twitter Whatsapp

Εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης πετρελαίου είναι από την Δευτέρα η μεγάλη πισίνα 50 μέτρων του εθνικού κολυμβητηρίου Χανίων.

Εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης πετρελαίου είναι από την Δευτέρα η μεγάλη πισίνα 50 μέτρων του εθνικού κολυμβητηρίου Χανίων.

Το γεγονός έκανε γνωστό σήμερα με ανακοίνωση του ο ΝΟ Χανίων που ζητά την παρέμβαση της πολιτείας ώστε να βρεθούν τα χρήματα και να αγοραστεί το πετρέλαιο.

Στην ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Ο Ν.Ο. Χανίων εκφράζει την αγανάκτησή του για την έλλειψη πετρελαίου που από το πρωί της Δευτέρας παρουσιάζει για πολλοστή φορά το κολυμβητήριο Χανίων. Ουσιαστικά το πρόβλημα έχει προϋπάρξει από τις περασμένες ημέρες, ωστόσο με τον καλό καιρό να αποτελούσε σύμμαχο, δεν είχε εκδηλωθεί τη στιγμή που έπρεπε."

" Είμαι στη δυσάρεστη θέση για μια ακόμα φορά αγανακτισμένη, να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Να δηλώσω ότι στο κολυμβητήριο Χανίων δεν λειτουργεί η 50 άρα πισίνα. Είναι κλειστή λόγω έλλειψης πετρελαίου", δήλωσε η πρόεδρος του ΝΟΧ Χαρά Μυλωνακη -Πραπα.

Οι άνθρωποι του Ν.Ο. Χανίων, γνωρίζοντας τι επρόκειτο να επακολουθήσει, είχαν ενημερώσει σχετικά όλους όσους τη δεδομένη χρονική στιγμή, και με τη διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων να παραμένει ακέφαλη, μπορούσαν να βοηθήσουν στην τακτοποίηση του ζητήματος.

" Αυτό συμβαίνει λόγω έλλειψης διοίκησης του ΕΑΚ και φαντάζομαι λόγω μεγάλων οικονομικών οφειλών προς την επιχείρηση που της χρωστούν και δεν φέρνει πετρέλαιο," είπε η πρόεδρος του ΝΟΧ.

Η μεγάλη πισίνα έκλεισε με αποτέλεσμα σε ημερήσια βάση περίπου 600 άτομα να κολυμπούν σε μια μικρή 25αρα πισίνα.

" Από προχθές που έκλεισε η πενηντάρα πισίνα, προσπαθούμε όλα τα τμήματα μας να μην τα αφήσουμε τελείως γιατί δεν γίνεται πρωταθλητισμός σε πισίνα 25 μέτρων.

Δεν λειτουργούμε τις υποδομές μας με τα παιδάκια των ακαδημιών ώστε να γίνεται μια συντήρηση στα μεγάλα τμήματα''.

Οι άνθρωποι του ΝΟΧ ζητάνε όσο δυνατόν το συντομότερο να τοποθετηθεί πετρέλαιο στις δεξαμενές, με την ελπίδα να είναι, η τελευταία φορά όπου γίνεται αναφορά για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε χρόνιο.

Στηρίζονται κυρίως στην ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και στις προσπάθειες μελών που θα τοποθετηθούν στη νέα διοίκηση του ΕΑΚ μήπως και βρεθεί λύση.

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν δύο σπουδαίες εκδηλώσεις, με την πρώτη να αφορά τον αγώνα πόλο για την Α1 κατηγορία πόλο γυναικών, μεταξύ του Ν.Ο. Ρεθύμνου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη δεύτερη, την ημερίδα κολύμβησης.

Αν δεν βρεθεί λύση με την θέρμανση της πισίνας και οι δυο δραστηριότητες είναι στον αέρα.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr