ΕΛΛΑΔΑ

Τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια

Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου 2011, 10:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως πολύ σωστά γνωρίζεις τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν δραματικά το πρόσωπό σου.

Όπως πολύ σωστά γνωρίζεις τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν δραματικά το πρόσωπό σου.

Και η στροφή που έχουν κάνει οι κορυφαίοι  make up artists τις τελευταίες σεζόν προς την φυσική γραμμή δεν είναι διόλου τυχαία. Καθώς τα φυσικά και πλούσια φρύδια, με ελάχιστες τροποποιήσεις, είναι και τα πιο κολακευτικά για το γυναικείο πρόσωπο.

Όποιο κι αν είναι το τελικό σχήμα φρυδιών που θα αποφασίσεις ότι ταιριάζει στο πρόσωπό σου όμως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πρέπει να είναι πάντα τέλεια περιποιημένα.

Τα εργαλεία που χρειάζεσαι λοιπόν είναι: ένα βουρτσάκι φρυδιών, ένα ειδικό ψαλιδάκι, ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, μια σκιά φρυδιών, ένα μολύβι φρυδιών και ένα διάφανο gel ειδικό για την περιοχή.

- Η πρώτη κίνηση είναι να χτενίσεις τα φρύδια, με φορά προς τα πάνω, και να κόψεις τις τρίχες που προεξέχουν. Για να βρεις το σωστό σημείο από το οποίο θα πρέπει να ξεκινάνε τα φρύδια σου χρειάζεται να ακουμπήσεις ένα μολύβι παράλληλα στην εξωτερική πλευρά της μύτης. Η ευθεία που σχηματίζεται είναι το σημείο που αναζητάς. Πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν τριχούλες που προεξέχουν τις αφαιρείς με το τσιμπιδάκι.

- Στην συνέχεια φέρε το μολύβι διαγώνια, ακουμπώντας το ρουθούνι της μύτης, με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Το σημείο επαφής με τα φρύδια υποδηλώνει και το ακριβές σημείο που θα πρέπει να τελειώνει το σχήμα τους. Για να βρεις το σημείο που θα σχηματίσει το τέλειο τόξο στα φρύδια, ακούμπησε το μολύβι πάνω από το μάγουλο με κατεύθυνση την εξωτερική άκρη της ίριδας του ματιού.

Βάση των παραπάνω σχημάτων που έχεις βρεις ξεκίνα να δημιουργείς το ιδανικό σχήμα. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με την αφαίρεση των φρυδιών. Τα υπερβολικά λεπτά φρύδια είναι 100% ντεμοντέ και μεταξύ μας καθόλου κολακευτικά για το γυναικείο πρόσωπο.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι άμα προσπαθήσεις να μεγαλώσεις το σχήμα τους πολύ δύσκολα ξαναφυτρώνουν κάποιες τρίχες.

- Για να γεμίσεις κενά στο φρύδι ή για να επεκτείνεις την γραμμή τους χρησιμοποίησε μια ειδική σκιά ή μολύβι (στην ακριβή απόχρωση με αυτή των μαλλιών σου). Για να μείνει στην θέση του το χρώμα στα φρύδια πέρασε από πάνω μια πούδρα και ολοκλήρωσε με ένα διάφανο gel σταθεροποίησης του σχήματος των φρυδιών.

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr