ΕΛΛΑΔΑ

Νύχια με αυτοκόλλητα, glitter έως και...3D!

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 11:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νύχια με αυτοκόλλητα, glitter έως και...3D!
Facebook Twitter Whatsapp
Τα χέρια σας είναι κάτι σαν τις business cards της εμφάνισής σας, γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα μες στην μόδα και περιποιημένα, ενώ είναι σημαντικό να επιλέγετε το κατάλληλο βερνίκι για την κάθε περίσταση.
Τα χέρια σας είναι κάτι σαν τις business cards της εμφάνισής σας, γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα μες στην μόδα και περιποιημένα, ενώ είναι σημαντικό να επιλέγετε το κατάλληλο βερνίκι για την κάθε περίσταση. Σύμφωνα με το βρετανικό Cosmopolitan, κάθε χρόνο, προκύπτουν πολλές τάσεις για τα νύχια, όπως είναι το glitter, αυτοκόλλητα έως και 3D διακοσμητικά με λουλούδια, αστέρια, καρδιές και στρας. Τα αυτοκόλλητα έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό, καθώς έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από ένα απλό βερνίκι νυχιών, έως και 10 μέρες.

Βέβαια, το κλασικό «γαλλικό» με την απλότητα και κομψότητά του, εξακολουθεί να είναι το πιο αγαπημένο στιλ. Στην μόδα είναι επίσης, διάφορα έντονα χρώματα, όπως το σκούρο μοβ, μπλε ηλεκτρίκ και όλα τα γήινα χρώματα. Δοκιμάστε τα και κάντε τη διαφορά!