ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκληση στελέχωσης των Ομάδων Διοίκησης Έργου των υπουργείων

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 12:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρόσκληση στελέχωσης των Ομάδων Διοίκησης Έργου των υπουργείων
Facebook Twitter Whatsapp
Ο νόμος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αποτελεί το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο θα οργανωθεί και θα απλοποιηθεί η σχέση της δημόσιας διοίκησης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τις Νέες Τεχνολογίες και την Πληροφορική. Για την οργανωτική υποστήριξη της εφαρμογής του νόμου θα συσταθούν Ομάδες Διοίκησης Έργου(ΟΔΕ) Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε κάθε Υπουργείο.
Ο νόμος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αποτελεί το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο θα οργανωθεί και θα απλοποιηθεί η σχέση της δημόσιας διοίκησης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τις Νέες Τεχνολογίες και την Πληροφορική. Για την οργανωτική υποστήριξη της εφαρμογής του νόμου θα συσταθούν Ομάδες Διοίκησης Έργου(ΟΔΕ) Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε κάθε Υπουργείο. Βασικός άξονας του νόμου είναι ο ανασχεδιασμός διαδικασιών και η ηλεκτρονικοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών αξιοποιώντας διαθέσιμα πληροφοριακά συστήματα, υποδομές, μητρώα και δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει αναρτηθεί στο opengov.gr ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ΟΔΕ η οποία απευθύνεται σε στελέχη των Υπουργείων και των εποπτευόμενων φορέων τους.

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το Υπουργείο στο οποίο υπάγεστε στον σύνδεσμο: http://www.opengov.gr/home/?p=2777