ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Χτύπησαν και λήστεψαν βενζινοπώλη με την απειλή μαχαιριών

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 15:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μεσσηνία: Χτύπησαν και λήστεψαν βενζινοπώλη με την απειλή μαχαιριών
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Χαροκοπειό της Πύλου, χθες βράδυ, τρεις άνδρες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο βενζινάδικο ενός 52χρονου και με την απειλή μαχαιριών που κρατούσαν οι δύο απ' αυτούς, απαίτησαν να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε, ενώ ο τρίτος του επιτέθηκε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.
Στο Χαροκοπειό της Πύλου, χθες βράδυ, τρεις άνδρες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο βενζινάδικο ενός 52χρονου και με την απειλή μαχαιριών που κρατούσαν οι δύο απ' αυτούς, απαίτησαν να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε, ενώ ο τρίτος του επιτέθηκε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο. Ο 52χρονος αντιστάθηκε, συνεπλάκη μαζί τους, και κατάφερε να τους βγάλει έξω από το βενζινάδικο. Εκείνη τη στιγμή διερχόμενο όχημα σταμάτησε στο πρατήριο και οι επιβάτες του έτρεξαν σε βοήθεια του βενζινοπώλη.

Βλέποντας αυτά, οι δράστες έφυγαν και κατόρθωσαν να διαφύγουν πεζή, τρέχοντας μέσα παρακείμενα χωράφια, ενώ κατά τη συμπλοκή, πρόλαβαν να πάρουν από τον πρατηριούχο 300 με 400 ευρώ.

Ο 52χρονος αρχικά πήγε στο περιφερειακό ιατρείο Λογγά και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, ενώ οι δράστες αναζητούνται από τις αρχές.