ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζεται η περικύκλωση της Βουλής από τους «Αγανακτισμένους»

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 18:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ετοιμάζεται η περικύκλωση της Βουλής από τους «Αγανακτισμένους»
Facebook Twitter Whatsapp
«Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν και την Τρίτη στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν στην οικονομική πολιτική, συνέπεια του μνημονίου. Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν γι άλλη μια φορά αποφασισμένοι να παραμείνουν στην πλατεία έως ότου προκύψουν «συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική και ελπίδα».
«Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν και την Τρίτη στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν στην οικονομική πολιτική, συνέπεια του μνημονίου. Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν γι άλλη μια φορά αποφασισμένοι να παραμείνουν στην πλατεία έως ότου προκύψουν «συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική και ελπίδα». Οι συγκεντρωμένοι  ήταν λιγότεροι από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, όπως ανέφεραν εκπρόσωποί τους ετοιμάζουν συγκέντρωση την  Τετάρτη, στην πλατεία Συντάγματος με στόχο τον αποκλεισμό της Βουλής, προκειμένου την Πέμπτη, που είναι η συζήτηση του μεσοπρόθεσμου στο υπουργικό συμβούλιο, να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνονται προσυγκεντρώσεις σε γειτονιές όλων των μεγάλων πόλεων, ώστε από εκεί «Αγανακτισμένοι» πολίτες να κατευθύνονται στα ραντεβού των πλατειών.

Οι «Αγανακτισμένοι», φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις ειρηνικές και...πολύχρωμες  κινητοποιήσεις τους, ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες συμμετέχουν στις καθημερινές λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην πλατεία Συντάγματος.