ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί υπάλληλοι

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 09:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί υπάλληλοι
Facebook Twitter Whatsapp
 Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών) οι δικαστικοί υπάλληλοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μισθολόγιο, τη μείωση μισθών και συντάξεων κ.λπ., ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές στάσεις εργασίας από 12 μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.) μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011.
 Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών) οι δικαστικοί υπάλληλοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μισθολόγιο, τη μείωση μισθών και συντάξεων κ.λπ., ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές στάσεις εργασίας από 12 μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.) μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011. Επίσης, αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι κατόπιν απόφασης της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), θα συμμετάσχουν μαζί με την ΑΔΕΔΥ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ.

Κατά τη σημερινή παναττική συγκέντρωση προβλήθηκε η ταινία "Χρεοκρατία-Debtocracy" των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδου και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των εκπροσώπων των φορέων που μετείχαν στην προβολή. Για μία ακόμη φορά διατυπώθηκε η αντίθεση των εργαζομένων "στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση για το μισθολόγιο και την προσπάθεια εξαθλίωσης εργαζομένων και συνταξιούχων", όπως αναφέρει η ΟΔΥΕ.