ΕΛΛΑΔΑ

Πώς να ντύνεστε στο γραφείο

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 12:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πώς να ντύνεστε στο γραφείο
Facebook Twitter Whatsapp
Απόφυγε τα στυλιστικά ατοπήματα στη δουλειά και κέρδισε το σεβασμό που σου αξίζει.
Απόφυγε τα στυλιστικά ατοπήματα στη δουλειά και κέρδισε το σεβασμό που σου αξίζει. Απόφυγε τα στυλιστικά ατοπήματα στη δουλειά και κέρδισε το σεβασμό που σου αξίζει. Ζητήσαμε από τον Κωνσταντίνο Γκρόζο, fashion editor του Shape, μια λίστα με το τι πρέπει να αποφεύγεις στο γραφείο.

DON’T… Μην ακολουθείς το ίδιο look από την κορυφή ως τα νύχια Εάν το συνολάκι σου μοιάζει με κοστούμι αποκριάτικο, ίσως να μη σε πάρουν στα σοβαρά. Αντί να δείχνεις την αγάπη σου για τη δεκαετία του ’40 φορώντας total look, προτίμησε να βάλεις μερικά μόνο αξεσουάρ.

DON’T… Μην το παίζεις σέξι γραμματέας Σε όλες μας αρέσουν οι θανατηφόρες καμπύλες γραμματέων που βλέπουμε στον κινηματογράφο, αλλά τα πολύ στενά ρούχα είναι για το Σαββατοκύριακο – αλλιώς μπορεί να προσβάλλεις το αφεντικό σου. Προτίμησε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα, ραμμένα στα μέτρα σου.

DON’T… Μην εμφανίζεσαι καλυμμένη με λογότυπα Αποσπούν την προσοχή και μπορεί να στέλνουν το μήνυμα ότι είσαι σπάταλη. Βάλε ένα designer κομμάτι κάθε φορά, αντί για Gucci ζώνη, παπούτσια και μαντίλι.

Δεν ξέρεις τι είναι κατάλληλο; Ένα στενό κοστούμι δείχνει πάντα chic και επαγγελματικό.


Πηγή: shape.gr