ΕΛΛΑΔΑ

Λ.Μίχος: Η επώδυνη αυτή διαδικασία θα έχει αποτελέσματα

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 14:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λ.Μίχος: Η επώδυνη αυτή διαδικασία θα έχει αποτελέσματα
Facebook Twitter Whatsapp
«Το ουσιαστικό είναι ότι αυτή η πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη διαδικασία θα έχει αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη της κοινωνίας, ώστε τα ασθενέστερα στρώματα να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση», υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος.
«Το ουσιαστικό είναι ότι αυτή η πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη διαδικασία θα έχει αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη της κοινωνίας, ώστε τα ασθενέστερα στρώματα να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση», υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ 99,5" σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα είπε: «Είμαι της άποψης ότι πρέπει η κυβερνώσα πλειοψηφία να αποφασίσει να μείνουμε στην ευρωζώνη, στην Ε.Ε., να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και να ξεκινήσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική. Αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδοθούμε στην οποιαδήποτε βούληση θεωρεί ο καθένας, ότι μπορεί να υπάρξει διέξοδος».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής τεχνοκρατών στην κυβέρνηση, ανέφερε: «Αμιγώς τεχνοκράτες ή αμιγώς κομματικοί δεν είναι σωστό να υπάρχουν. Θα θεωρούσα ότι είναι πολύ σωστό να έχουμε πολιτικούς που έχουν την επιστημοσύνη και είναι αποδεκτοί από το παγκόσμιο περιβάλλον».