ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποξηλώθηκαν παραπήγματα μεταναστών

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 14:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάτρα: Αποξηλώθηκαν παραπήγματα μεταναστών
Facebook Twitter Whatsapp
Μια ακόμη επιχείρηση πραγματοποίησε ο δήμος Πατρέων, σε συνεργασία με την Αστυνομία, για την αποξήλωση των πρόχειρων παραπηγμάτων που είχαν φτιάξει μετανάστες στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο, ακριβώς απέναντι από το λιμάνι.
Μια ακόμη επιχείρηση πραγματοποίησε ο δήμος Πατρέων, σε συνεργασία με την Αστυνομία, για την αποξήλωση των πρόχειρων παραπηγμάτων που είχαν φτιάξει μετανάστες στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο, ακριβώς απέναντι από το λιμάνι. Μετά την αποξήλωση των παραπηγμάτων, συνεργεία του δήμου καθάρισαν τον χώρο, ενώ οι δεκάδες μετανάστες που είχαν βρει εκεί στέγη απομακρύνθηκαν.

Στο μεταξύ, κάτοικοι του νοτίου διαμερίσματος θα πραγματοποιήσουν στις 8.00 το βράδυ συγκέντρωση έπειτα από κάλεσμα της συνομοσπονδίας εκπολιτιστικών και επιμορφωτικών συλλόγων με αίτημα να λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας επιπλέον μέτρα, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Το αίτημα τίθεται, διότι οι κάτοικοι εκτιμούν πως με την επικείμενη λειτουργία του νέου λιμανιού θα υπάρξει μετακίνηση των μεταναστών που θα προσπαθούν να εισέλθουν σε κάποιο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.