ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης στη Σαντορίνη

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 16:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θρίλερ με πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης στη Σαντορίνη
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή «Αποθήκες Ακρωτηρίου», στην Καλντέρα της Θήρας, για τον εντοπισμό ενός 40χρονου πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης, από το Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή «Αποθήκες Ακρωτηρίου», στην Καλντέρα της Θήρας, για τον εντοπισμό ενός 40χρονου πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης, από το Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 40χρονος, μαζί με έναν Αμερικανό, έναν Ολλανδό και δύο Ελληνες πραγματοποιούσαν από σκάφος, βουτιές ελεύθερης κατάδυσης σε βάθος 70 μέτρων. Κάποια στιγμή ο 40χρονος αθλητής, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ρεκόρ κατάδυσης τα 80 μέτρα, χάθηκε από το οπτικό πεδίο των υπολοίπων δυτών και έκτοτε αγνοείται.

Το μπαλόνι που χρησιμοποιούν οι αθλητές για τέτοιες καταδύσεις ανέβηκε στην επιφάνεια χωρίς ωστόσο να ανασύρει και τον αγνοούμενο πρωταθλητή

Στη Σαντορίνη έχουν μεταβεί αξιωματούχοι της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ψαράδες του νησιού, στη θαλάσσια περιοχή όπου τα πέντε άτομα πραγματοποιούσαν βουτιές ελεύθερης κατάδυσης, το βάθος της θάλασσας ξεπερνά τα 100 μέτρα.


Πηγή: newpost.gr-neasantorinis.gr