ΕΛΛΑΔΑ

Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι δικηγόροι της Μυτιλήνης

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 18:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι δικηγόροι της Μυτιλήνης
Facebook Twitter Whatsapp
Να ξεκινήσουν από αύριο Πέμπτη το πρωί αποχή διαρκείας αποφάσισαν σήμερα νωρίς το απόγευμα οι δικηγόροι της Μυτιλήνης, οι οποίοι ζητούν άμεση λύση στο πρόβλημα του Εφετείου Βορείου Αιγαίου που ιδρύθηκε αλλά παραμένει «άστεγο».
Να ξεκινήσουν από αύριο Πέμπτη το πρωί αποχή διαρκείας αποφάσισαν σήμερα νωρίς το απόγευμα οι δικηγόροι της Μυτιλήνης, οι οποίοι ζητούν άμεση λύση στο πρόβλημα του Εφετείου Βορείου Αιγαίου που ιδρύθηκε αλλά παραμένει «άστεγο». Στη συνέλευση αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή η οποία και θα πραγματοποιήσει επαφές με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γ. Διαμαντίδη, την υφυπουργό Ελ. Τσουρή αλλά και με το Γραφείο του πρωθυπουργού. Αίτημά τους, να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν υπάρχει πολιτική βούληση να λειτουργήσει το Εφετείο.

«Θέλουμε να μας διαβεβαιώσουν ότι το Εφετείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 16 Σεπτεμβρίου, χωρίς το: "αν θα υπάρξει συναίνεση των τοπικών φορέων", που μας πρόβαλε ο υπουργός Δικαιοσύνης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Δημήτρης Καλλίας.