ΕΛΛΑΔΑ

Συνέχισαν ακάθεκτοι για 15η ημέρα οι «Αγανακτισμένοι»

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 19:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνέχισαν ακάθεκτοι για 15η ημέρα οι «Αγανακτισμένοι»
Facebook Twitter Whatsapp
Χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» συγκεντρώθηκαν και χθες Τετάρτη - για 15η συνεχή ημέρα-  στην πλατεία Συντάγματος, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς.
Χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» συγκεντρώθηκαν και χθες Τετάρτη - για 15η συνεχή ημέρα-  στην πλατεία Συντάγματος, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς. Με συνθήματα και πανό κατά του μνημονίου, της λιτότητας και της ανεργίας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, πιστοί στο ραντεβού τους, απαίτησαν, γι άλλη μία ημέρα, ελπίδα και καλύτερο αύριο.

Επί της πλατείας, τα αντίσκηνα των εθελοντών των ομάδων εργασίας έχουν πολλαπλασιαστεί, ενώ δύο μουσικές σκηνές έχουν στηθεί στα «ορεινά»  και τα «πεδινά» της πλατείας.

Οι «Αγανακτισμένοι», φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις ειρηνικές και...πολύχρωμες  κινητοποιήσεις τους, ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες συμμετέχουν στις καθημερινές λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην πλατεία Συντάγματος.