ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 08:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp
Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί για τους οδηγούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς τα μέσα μεταφοράς συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας στην έναρξη των δρομολογίων τους, με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να κατευθύνονται στις δουλειές τους με τα αυτοκίνητά τους.
Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί για τους οδηγούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς τα μέσα μεταφοράς συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας στην έναρξη των δρομολογίων τους, με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να κατευθύνονται στις δουλειές τους με τα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με την τροχαία η ούτως ή άλλως αυξημένη πρωινή κίνηση είναι ακόμα πιο έντονη στις περισσότερες οδικές αρτηρίες.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Κηφισίας, στην Κατεχάκη, τη Μεσογείων αλλά και σε μικρότερους δρόμους.

Στην λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από το Καλλιμάρμαρο, όπου λίγο νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, ο δρόμος έχει πλέον ανοίξει και τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί. Ωστόσο η κίνηση παραμένει δύσκολη.