ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Δασκάλα φίμωνε με κολλητική ταινία τους μαθητές!

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 14:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάρισα: Δασκάλα φίμωνε με κολλητική ταινία τους μαθητές!
Facebook Twitter Whatsapp
Ενορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό φίμωσης μαθητών δημοτικού σχολείου της Λάρισας από τη δασκάλα τους, διενεργεί η διεύθυνση του σχολείου, μετά από εντολή του αρμόδιου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ενορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό φίμωσης μαθητών δημοτικού σχολείου της Λάρισας από τη δασκάλα τους, διενεργεί η διεύθυνση του σχολείου, μετά από εντολή του αρμόδιου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το περιστατικό κατήγγειλαν γονείς των μαθητών στον διευθυντή του σχολείου, μετά από τις περιγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τις οποίες, η δασκάλα έκλεισε τα στόματα δύο μαθητών με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν κατά την ώρα του μαθήματος και δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της.

Ο διευθυντής μετέφερε το περιστατικό στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, και η δασκάλα απομακρύνθηκε άμεσα. «Πρόκειται για αντικαταστάτρια της κανονικής δασκάλας της Β’ τάξης του εν λόγω δημοτικού σχολείου, η οποία έπρεπε να απουσιάσει για λόγους υγείας» ανέφερε ο προϊστάμενος του πρώτου γραφείου, Χρήστος Κίτσιος, και πρόσθεσε ότι η ίδια αναγνώρισε το λάθος της, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ΕΔΕ.