ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Διαρρήκτες «αλώνιζαν» όλη νύχτα σε γνωστή επιχείρηση

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 08:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κρήτη: Διαρρήκτες «αλώνιζαν» όλη νύχτα σε γνωστή επιχείρηση
Facebook Twitter Whatsapp
«Πάρτυ» έκαναν όλη νύχτα οι διαρρήκτες που μπήκαν σε επιχείρηση στη Νέα Αλικαρνασσό χθες τα ξημερώματα με στόχο να πάρουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.
«Πάρτυ» έκαναν όλη νύχτα οι διαρρήκτες που μπήκαν σε επιχείρηση στη Νέα Αλικαρνασσό χθες τα ξημερώματα με στόχο να πάρουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας. Αν και ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε οι δράστες παρέμειναν στο χώρο κάνοντας άνω κάτω τα γραφεία μέχρι να βρουν χρήματα κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα που αναζητούσαν. Οι διαρρήκτες μπήκαν από μία τζαμαρία στον α' όροφο την οποία παραβίασαν.

Η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2.30 χθες το βράδυ στην επιχείρηση τροφοδοσίας ξενοδοχείων του κ. Μηνά Καλουδάκη που βρίσκεται στην οδό Μαυσώλου.

Οι διαρρήκτες κινήθηκαν σε όλους σχεδόν τους χώρους. Άνοιξαν τα συρτάρια των γραφείων και πέταξαν τα πάντα στο πάτωμα, αναζητώντας χρήματα. Όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο κατάφεραν να το ανοίξουν με ένα σβουράκι.

«Μέσα στο χρηματοκιβώτιο δεν είχα χρήματα, παρά μόνο συμβόλαια και κάποια άλλα αντικείμενα. Οι άνθρωποι ήταν επαγγελματίες. Φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα και ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους» είπε στην "Πατρίδα" ο επιχειρηματίας.

Φεύγοντας πήραν περίπου δύο χιλιάδες ευρώ, τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: cretalive.gr