ΕΛΛΑΔΑ

Οι φετινές τάσεις στα μαγιό

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 12:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι φετινές τάσεις στα μαγιό
Facebook Twitter Whatsapp
«Mix & Match» είναι ο χρυσός κανόνας! Η φετινή γκάμα, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μπικίνι ακριβώς όπως το επιθυμείτε, αφού μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό top και bottom σε σχέδιο και μέγεθος.
«Mix & Match» είναι ο χρυσός κανόνας! Η φετινή γκάμα, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μπικίνι ακριβώς όπως το επιθυμείτε, αφού μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό top και bottom σε σχέδιο και μέγεθος. Οι τάσεις φέτος στα μαγιό δίνουν το προβάδισμα σε 80s' φόρμες, σε φλούο χρώματα όπως το πορτοκαλί και στις λεπτομέρειες με βολάν. Επίσης, επιστρέφουν τα ολόσωμα τύπου Baywatch με σύγχρονες λεπτομέρειες.

Ολόσωμο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο: Ταιριάζει σε όλες αρκεί να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει. Το ολόσωμο π.χ που είναι σαν κορσές κολακεύει τις σιλουέτες με καμπύλες. Επίσης μια διαχρονικά κομψή ιδέα είναι να φοράτε ολόσωμο με σορτσάκι ή παρεό μετά το μπάνιο.

Μαγιό τριγωνάκι: Μαγιό για πιο νεαρές κυρίες είναι τα κλασικά μπικίνι. Σε διάφορες αποχρώσεις, σχέδια και υφάσματα τα οποία θα ταιριάζουν στο στιλ της καθεμίας.

Πηγή: real.gr