ΕΛΛΑΔΑ

Σε επίσχεση εργασίας το προσωπικό στο νοσοκομείο Κορίνθου

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 13:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε επίσχεση εργασίας το προσωπικό στο νοσοκομείο Κορίνθου
Facebook Twitter Whatsapp
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου, για δεύτερη ημέρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα που τους οφείλονται για νυχτερινά, εξαιρέσιμα και υπερωρίες από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου, για δεύτερη ημέρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα που τους οφείλονται για νυχτερινά, εξαιρέσιμα και υπερωρίες από τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι εργαζόμενοι είναι με πανό και μαύρες σημαίες στο προαύλιο του νοσοκομείου, για να γνωστοποιήσουν στους πολίτες της Κορίνθου την κινητοποίησή τους, ενώ παράλληλα τους ζητούν συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Η γραμματέας του Σωματείου Μαίρη Κούκου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι το νοσοκομείο δουλεύει με προσωπικό ασφαλείας από όλους τους εργαζομένους, που εναλλάσσονται στη βάρδια και πρόσθεσε πως ‘’έχουμε λάβει πολλές διαβεβαιώσεις, όχι όμως τα χρήματα που μας οφείλονται’’.

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για εμπαιγμό της κυβέρνησης γι’ αυτό δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την επίσχεση έως ότου εξοφληθούν.