ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη η συνάντηση Σαμαρά-Ψωμιάδη

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 14:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Την Τρίτη η συνάντηση Σαμαρά-Ψωμιάδη
Facebook Twitter Whatsapp
Την ερχόμενη Τρίτη θα συναντηθεί τελικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην Αθήνα, προκειμένου να του ζητήσει την νομική στήριξη του κόμματος, μετά την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, να τεθεί σε αργία για παράβαση καθήκοντος.
Την ερχόμενη Τρίτη θα συναντηθεί τελικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην Αθήνα, προκειμένου να του ζητήσει την νομική στήριξη του κόμματος, μετά την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, να τεθεί σε αργία για παράβαση καθήκοντος. Τις επόμενες μέρες, εξάλλου, ο κ. Ψωμιάδης θα προσφύγει και στον Άρειο Πάγο, στο πλαίσιο του δικαστικού αγώνα που έχει ξεκινήσει. «Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα. Η αλήθεια πολύ σύντομα θα λάμψει» τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του από το γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Με αφορμή, εξάλλου, τη χθεσινή συνάντησή του με τον Μίκη Θεοδωράκη και τη αντιπαράθεση του τελευταίου με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την παραχώρηση της Πλατείας Αριστοτέλους, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε: «Η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει ούτε από τον Μίκη, ούτε από τον Ψωμιάδη, ούτε από το λαό. Κινδυνεύει από κάποιες κακές πολιτικές που έφεραν το λαό σε αυτή τη δεινή θέση. Φίλησα το χέρι του Μίκη Θεοδωράκη από σεβασμό για όλο το έργο του, τη σταδιοδρομία του, φίλησα το χέρι του μεγάλου τιτάνα, του μεγάλου παγκόσμιου Έλληνα».