ΕΛΛΑΔΑ

Στο «σκαμνί» η Daily Telegraph από κτηνοτρόφους της Κρήτης

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 09:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο «σκαμνί» η Daily Telegraph από κτηνοτρόφους της Κρήτης
Facebook Twitter Whatsapp
Την τιμή τους στα δικαστήρια υπερασπίζονται, σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε Κρητικούς- ο πέμπτος απεβίωσε- που είδαν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, ως «βαρόνοι των ναρκωτικών» και «μαφιόζοι των Ζωνιανών».
Την τιμή τους στα δικαστήρια υπερασπίζονται, σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε Κρητικούς- ο πέμπτος απεβίωσε- που είδαν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, ως «βαρόνοι των ναρκωτικών» και «μαφιόζοι των Ζωνιανών». Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σε δίκη παραπέμπονται ο εκδότης της εφημερίδας και ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος Colin Freeman-γνωστός πολεμικός ανταποκριτής-με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των πέντε κτηνοτρόφων από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Στην επίμαχη φωτογραφία πάντως, οι πέντε κτηνοτρόφοι έχουν καθίσει στα σκαλιά του Ηρώου, ενώ είχαν βρεθεί στην περιοχή, ως προσκεκλημένοι στο γάμο του γιου ιδιοκτήτη τυροκομείου στα Ζωνιανά.Πηγή: cretalive.gr