ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 10:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη
Facebook Twitter Whatsapp
Χωρίς προβλήματα θα γίνουν τελικά οι πτήσεις αύριο καθώς την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει για την Τετάρτη αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Χωρίς προβλήματα θα γίνουν τελικά οι πτήσεις αύριο καθώς την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει για την Τετάρτη αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίηση τους σεβόμενοι τις τοπικές κοινωνίες που δίνουν μάχη με τον τουρισμό για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ:
 
«Η ΟΣΥΠΑ έχοντας συναίσθηση των ευθυνών της έναντι των εργαζομένων, της Υπηρεσίας και της της χώρας μας και αξιολογώντας τα μηνύματα των τοπικών κοινωνιών της περιφέρειας που με αγωνία προσδοκούν η μεγάλη αύξηση της φετινής τουριστικής κίνησης να δώσει ανάσα ζωής και ελπίδα στις χιλιάδες οικογένειες και επιχειρήσεις που ζούν από τον τουρισμό, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την 24ωρη προκηρυχθείσα απεργία για την Τετάρτη 15/6/2011.
 
Καταγγέλουμε και αποδοκιμάζουμε τα οικονομικά μέτρα που για μια ακόμα φορά πλήττουν μόνο τους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Αναλαμβάνοντας όμως πλήρως την ευθύνη μας δεν θέλουμε να προσφέρουμε εμείς την αφορμή σε όλους όσους πολεμούν την χώρα μας να δώσουν ένα καθοριστικό «χτύπημα» στη μοναδική μας βιομηχανία, τον τουρισμό.
Είναι καιρός να αναλάβουν και οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους απέναντι στην Ελλάδα και το λαό της, ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.»