ΕΛΛΑΔΑ

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 12:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ) καλούν σε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί έξω από το κτίριο του ΕΚΘ. Ο οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΘ Δημήτρης Σιαμπάνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΔΟΘ Ηρακλής Ξανθόπουλος, η αναπληρώτρια γ.γ. του ΕΚΘ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο γ.γ. της ΕΔΟΘ Απόστολος Παζάρας έδωσαν συνέντευξη Τύπου και δήλωσαν ότι απορρίπτουν το νέο Μνημόνιο, για το οποίο εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι θα αποτύχει όπως και το προηγούμενο. «Φτάνει ως εδώ. Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα δεν αντέχουμε άλλο», επισήμαναν και απηύθυναν έκκληση για μαζική συμμετοχή στο συλαλλητήριο. Όπως είπαν η πρόσκληση αφορά και τους «αγανακτισμένους» που διαδηλώνουν στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 10.30 αύριο το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα κάνουν αύριο δύο στάσεις εργασίας. Από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.