ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο ΣΔΟΕ σε κλαριντζήδες για τα... χαρτονομίσματα στο κούτελο!

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 13:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρόστιμο ΣΔΟΕ σε κλαριντζήδες για τα... χαρτονομίσματα στο κούτελο!
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόστιμο επέβαλε το ΣΔΟΕ σε κλαριντζήδες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Γάβρο Καλαμπάκας, διότι δεν είχαν δελτίο παροχής υπηρεσιών για να δικαιολογήσουν τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που τους κόλλαγαν στο κούτελο οι θαμώνες!
Πρόστιμο επέβαλε το ΣΔΟΕ σε κλαριντζήδες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Γάβρο Καλαμπάκας, διότι δεν είχαν δελτίο παροχής υπηρεσιών για να δικαιολογήσουν τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που τους κόλλαγαν στο κούτελο οι θαμώνες! Στην εκδήλωση για το φετινό Αντάμωμα των Χασιωτών το ΣΔΟΕ έδωσε το παρών στοχοποιοώντας τα κέρδη των οργανοπαικτών.

Οι κλαριντζήδες, υπέστησαν σοκ, όπως και το συγκεντρωμένο πλήθος που μετά την εξέλιξη αυτή, στερήθηκε τους ήχους του κλαρίνου, αφού η ορχήστρα αποχώρησε από την εκδήλωση.

Μερικές μέρες μετά, μάλιστα, ένας από τους κλαριντζήδες εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας και απαιτούσε εξηγήσεις, γιατί να πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο εκείνος και όχι η Δημοτική Αρχή που ήταν υπεύθυνη για την εκδήλωση.

Συνοδεία Αντιδημάρχου, οδηγήθηκε στον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου, ο οποίος του έδωσε έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούνταν η παρουσία της ορχήστρας στο Αντάμωμα ως καλεσμένη του Δήμου.

Προφανώς το πρόστιμο του ΣΔΟΕ μετά την εξέλιξη αυτή θα το πληρώσει ο Δήμος για να έχει το … κούτελό του!

Πηγή: trikalanews.gr-newpost.gr