ΕΛΛΑΔΑ

Απειλητική επιστολή στην Άντζελα Γκερέκου από «Κερκυραίους Πολίτες»

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 20:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απειλητική επιστολή στην Άντζελα Γκερέκου από «Κερκυραίους Πολίτες»
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα κλειστό φάκελο με έγγραφη απειλή, παρέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης, δύο κερκυραίες στο γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του εγγράφου που υπογράφουν «Κερκυραίοι Πολίτες», η βουλευτής απειλείται, ότι σε περίπτωση που ψηφίσει θετικά το Μεσοπρόθεσμο , θα υποστεί τις συνέπειες.
Ένα κλειστό φάκελο με έγγραφη απειλή, παρέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης, δύο κερκυραίες στο γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του εγγράφου που υπογράφουν «Κερκυραίοι Πολίτες», η βουλευτής απειλείται, ότι σε περίπτωση που ψηφίσει θετικά το Μεσοπρόθεσμο , θα υποστεί τις συνέπειες. Το κείμενο έχει εξής:

«Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου:

Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος -όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση.

Κερκυραίοι Πολίτες».