ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη παράνομος παροχέας Dream Box

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 13:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνελήφθη παράνομος παροχέας Dream Box
Facebook Twitter Whatsapp
Στη σύλληψη, με δικαστικό ένταλμα, ενός 49χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος σε κατάθεσή του στην Αστυνομία παραδέχθηκε την παράνομη μεταπώληση του τηλεοπτικού σήματος των συνδρομητικών καναλιών British SKY, BFBS (British Force Base Station) και Νοva Ελλάδος, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.
Στη σύλληψη, με δικαστικό ένταλμα, ενός 49χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος σε κατάθεσή του στην Αστυνομία παραδέχθηκε την παράνομη μεταπώληση του τηλεοπτικού σήματος των συνδρομητικών καναλιών British SKY, BFBS (British Force Base Station) και Νοva Ελλάδος, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ταυτόχρονα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με την υπόθεση, εναντίον 37χρονου επίσης από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε ότι κατά την επιχείρηση, ο σχεδιασμός της οποίας άρχισε πριν από τέσσερις μήνες, τα μέλη της κυπριακής Αστυνομίας συνοδεύονταν από πέντε ξένους εμπειρογνώμονες και συγκεκριμένα τους τεχνικούς διευθυντές των καναλιών SKY, BFBS, Νοva Ελλάδος, αλλά και της εταιρείας δορυφορικής κωδικοποίησης IRDETO για σκοπούς τεχνολογικής υποστήριξης.

Τέλος, σημείωσε ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε άγνωστες για την ώρα ημερομηνίες στην Κύπρο ή και μέσω Κύπρου στο εξωτερικό.