ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά τα μηχανογραφικά, με τις βαθμολογίες να... αναμένονται

Δημοσίευση 16 Ιουνίου 2011, 10:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κανονικά τα μηχανογραφικά, με τις βαθμολογίες να... αναμένονται
Facebook Twitter Whatsapp
Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων και την υποβολή μηχανογραφικών για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, επισημαίνοντας ότι οι επιδόσεις των υποψηφίων θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, ενώ η διαδικασία των μηχανογραφικών ξεκινά κανονικά από.... αύριο.
Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων και την υποβολή μηχανογραφικών για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, επισημαίνοντας ότι οι επιδόσεις των υποψηφίων θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, ενώ η διαδικασία των μηχανογραφικών ξεκινά κανονικά από.... αύριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, το υπουργείο τόνισε ότι: «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση».
  
«Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή» καταλήγει η ανακοίνωση.