ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Πρεοετοιμασία για τη φιλοξενία των αθλητών των Special Olympics 2011

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 13:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
 Ρέθυμνο: Πρεοετοιμασία για τη φιλοξενία των αθλητών των Special Olympics 2011
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Ρέθυμνο θα φιλοξενηθούν αθλητές των Special Olympics 2011 και οι συνοδοί τους, με στόχο πέρα των προπονήσεών τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, να γνωρίσουν όσο γίνεται την κρητική κουλτούρα και ζωή.
Στο Ρέθυμνο θα φιλοξενηθούν αθλητές των Special Olympics 2011 και οι συνοδοί τους, με στόχο πέρα των προπονήσεών τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, να γνωρίσουν όσο γίνεται την κρητική κουλτούρα και ζωή. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των αθλητών στο Ρέθυμνο ως «Πόλις-Αμφιτρύων», η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή έχει καταρτίσει πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ξενάγησης και ψυχαγωγίας των αποστολών από 20 Ιουνίου -η ημέρα άφιξής τους- έως και 23 Ιουνίου οπότε θα αποχωρήσουν από το νομό.

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους Ρεθεμνιώτες να υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους αθλητές στην εκδήλωση υποδοχής τους την Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Σοχώρας, συμμετέχοντας έτσι, στο μήνυμα αισιοδοξίας, που με τον προσωπικό του αγώνα ο κάθε ένας αλλά και όλοι μαζί, μεταλαμπαδεύουν.