ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη μέλος οργανωμένου κυκλώματος για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 15:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνελήφθη μέλος οργανωμένου κυκλώματος για διακίνηση ναρκωτικών
Facebook Twitter Whatsapp
Αλβανός 28 ετών, ο οποίος θεωρείται μέλος οργανωμένου κυκλώματος που εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία και τα διακινεί κυρίως στην Αττική, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι στις Αχαρνές, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του, 23 και 24 ετών.
Αλβανός 28 ετών, ο οποίος θεωρείται μέλος οργανωμένου κυκλώματος που εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία και τα διακινεί κυρίως στην Αττική, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι στις Αχαρνές, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του, 23 και 24 ετών. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 42 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καθώς και ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια, 1.500 ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο.

Επίσης, κατασχέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με πωλήσεις ναρκωτικών, ένα ζεύγος πινακίδων οχήματος για το οποίο πρόσφατα έχει δηλωθεί κλοπή, μία άδεια κυκλοφορίας και άλλα έγγραφα ΙΧΕ αυτοκινήτου, για το οποίο επίσης πρόσφατα έχει δηλωθεί κλοπή, ένα ακόμα ζεύγος πινακίδων οχήματος και μία αυτοσχέδια κουκούλα τύπου FULL FACE.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.