ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε τη μάχη η 18χρονη μετά το σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο

Δημοσίευση 18 Ιουνίου 2011, 10:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχασε τη μάχη η 18χρονη μετά το σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν άντεξε η 18χρονη από το Αγρίνιο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 8 Ιουνίου, στην εθνική οδό στο Αγρίνιο, έπειτα από σύγκρουση δυο δικύκλων.
Δεν άντεξε η 18χρονη από το Αγρίνιο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 8 Ιουνίου, στην εθνική οδό στο Αγρίνιο, έπειτα από σύγκρουση δυο δικύκλων. Η νεαρή κοπέλα, νοσηλεύονταν από την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να υποκύψει τα ξημερώματα.

Ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές που προκάλεσαν τα τραύματα της και ειδικά οίδημα που είχε στο κεφάλι, που ήταν και το σοβαρότερο πρόβλημα, που τελικά δεν αντιμετωπίστηκε.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου, όταν μια παρέα από το Παναιτώλιο, με δυο δίκυκλα, κατευθύνονταν σε καφετέρια που βρίσκεται στο Γιαννούζι Αγρινίου. Στο ύψος της στροφής προς Γιαννούζι από την εθνική οδό, τα δυο δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τόσο οι οδηγοί, όσο και συνεπιβάτης του ενός δικύκλου, βρέθηκαν στην άσφαλτο.

Η νεαρή κοπέλα, μόλις 18 ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρά, ενώ οι οδηγοί των δικύκλων, 21 ετών αμφότεροι, δεν είχαν τραυματιστεί.Πηγή: dete.gr