ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Μυλοπόταμο

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2011, 14:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κρήτη: Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Μυλοπόταμο
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Πέραμα Μυλοποτάμου θα βρίσκεται στο εξής η ομάδα ΔΙΑΣ (Δίκυκλη Αστυνόμευση) μετά και την επίσημη εγκατάσταση της από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανόλη Όθωνα.
Στο Πέραμα Μυλοποτάμου θα βρίσκεται στο εξής η ομάδα ΔΙΑΣ (Δίκυκλη Αστυνόμευση) μετά και την επίσημη εγκατάσταση της από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανόλη Όθωνα. Οχτώ υπηρετούντες στην ΔΙ.ΑΣ. θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, μέχρι και το Πάνορμο, γεγονός που ήταν αίτημα των πολιτών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι φορείς της περιοχής είχαν καταθέσει σωρεία παραπόνων για την εγκαταλελειμμένη ενδοχώρα αλλά και για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

Η εγκατάσταση της Δίκυκλης Ομάδας η οποία έγινε παρουσία και του γενικού αστυνομικού διευθυντή περιφέρειας Κρήτης Μανόλη Παραβολιδάκη αποτελεί μέρος του επανασχεδιασμού δράσης των αστυνομικών υπηρεσιών στο νομό.

Στόχος του υπουργείου σύμφωνα με τη θέση του υφυπουργού, είναι, να νιώθει ο πολίτης ασφαλής. Αυτό που θέλουν οι πολίτες είναι αστυνόμευση και εμφανή παρουσία αστυνομικών, μέρα νύχτα ώστε να υπάρχει μία αίσθηση ότι κοντά τους σε στιγμές που έχουν ανάγκη είναι η αστυνομία. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται το υπουργείο.