ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση και προσαγωγές σε μηχανοκίνητη διαμαρτυρία

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 06:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ένταση και προσαγωγές σε μηχανοκίνητη διαμαρτυρία
Facebook Twitter Whatsapp
Δεκαπέντε προσαγωγές ατόμων που πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη διαμαρτυρία το απόγευμα στην Κηφισιά, στην Πολιτεία και το Χολαργό έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Δεκαπέντε προσαγωγές ατόμων που πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη διαμαρτυρία το απόγευμα στην Κηφισιά, στην Πολιτεία και το Χολαργό έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις. Oι προσαγωγές έγιναν από την οδό Περικλέους στο Χολαργό, οπου σημειώθηκε και επεισόδιο με πολίτη.
Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα άτομα που επέβαιναν σε περίπου 30 μοτοσικλέτες και κρατούσαν ελληνικές σημαίες πήγαν στην Κηφισιά και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, του πρώην υπουργού Οικονομικών επί ΝΔ Γιώργου Αλογοσκούφη και του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένου.

Στη συνέχεια κατέβηκαν την Κηφισίας όπου τους έγινε έλεγχος στο ύψος της Αττικής Οδού αλλά συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Χολαργό, με πιθανό προορισμό το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.

Στην οδό Περικλέους, κάτοικοι της περιοχής τους αποδοκίμασαν διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία τους εκεί και τότε ένας από τους διαδηλωτές χτύπησε πολίτη, ο οποίος και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.