ΕΛΛΑΔΑ

Στα ύψη ο υδράργυρος

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 08:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στα ύψη ο υδράργυρος
Facebook Twitter Whatsapp
Γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα. Καταιγίδες μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι 6 μποφόρ από το απόγευμα τοπικά στα πελάγη.
Γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα. Καταιγίδες μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι 6 μποφόρ από το απόγευμα τοπικά στα πελάγη. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: αρχικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα θαλασσια τοπικά 5 μποφόρ με μικρή ενίσχυση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν στην Ηπειρο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 30 και στα βόρεια έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά στο Σαρωνικό 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσιου. Στα θαλασσια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.