ΕΛΛΑΔΑ

«Flow yoga» για εκγύμναση των μυών

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 11:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Flow yoga» για εκγύμναση των μυών
Facebook Twitter Whatsapp
Κάντε Vinyasa γιόγκα και γυμνάστε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας. Η λέξη Vinyasa, με απλά λόγια, σημαίνει κίνηση με συγχρονισμένη αναπνοή, με ροή, για αυτόν το λόγο, το συγκεκριμένο είδος γιόγκα, λέγεται και «flow yoga».
Κάντε Vinyasa γιόγκα και γυμνάστε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας. Η λέξη Vinyasa, με απλά λόγια, σημαίνει κίνηση με συγχρονισμένη αναπνοή, με ροή, για αυτόν το λόγο, το συγκεκριμένο είδος γιόγκα, λέγεται και «flow yoga». Είναι ένα «μάθημα», που ξεκινάει αργά, «ξυπνάει» το σώμα σας σταδιακά και απαλά και αυτός είναι και ο λόγος, που η σκέψη ότι έχετε να πάτε για yoga, ενώ είστε κουρασμένες, δε θα σας απωθεί.

Αφού ξεκινήσετε και περάσουν λίγα λεπτά, η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπάει γρηγορότερα, η κούραση φεύγει σιγά-σιγά από το μυαλό σας, και σταδιακά αυξάνεται η ενέργειά σας. Όμως, μην αφήσετε τους ήρεμους ρυθμούς της να σας ξεγελάσουν.

Πρόκειται για ένα είδος άσκησης που προσφέρει εντυπωσιακή εκγύμναση των μυών. Με μόνο «σύμμαχο» την αντίσταση του ίδιου σας του σώματος, θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα. Τελικά, θα αισθανθείτε πιο ανανεωμένες, πιο χαρούμενες και πιο ξεκούραστες!


Πηγή: queen.gr