ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Μπουτάρη με τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 11:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση του Μπουτάρη με τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας
Facebook Twitter Whatsapp
Από το αποτέλεσμα της συνάντησης των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, θα κριθεί εάν η πόλη θα βρεθεί για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με τον «εφιάλτη» των σκουπιδιών εν μέσω καλοκαιριού.
Από το αποτέλεσμα της συνάντησης των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, θα κριθεί εάν η πόλη θα βρεθεί για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με τον «εφιάλτη» των σκουπιδιών εν μέσω καλοκαιριού. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα το Σαββατοκύριακο απείχαν προειδοποιητικά από την εργασία τους, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες τα δεδουλευμένα βαρδιών, νυχτερινών και υπερωρίες, ενώ για το απόγευμα έχουν προγραμματίσει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, από το πρωί τα απορριμματοφόρα βγήκαν κανονικά στους δρόμους για την αποκομιδή των σκουπιδιών που συσσωρεύτηκαν στους κάδους και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν αύριο στις 10 το πρωί οι εργαζόμενοι με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.