ΕΛΛΑΔΑ

Eισαγγελέας-μαϊμού ζητούσε να κατατεθούν στο λογαριασμό του χρήματα για αναξιοπαθούντα άτομα

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 18:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eισαγγελέας-μαϊμού ζητούσε να κατατεθούν στο λογαριασμό του χρήματα για αναξιοπαθούντα άτομα
Facebook Twitter Whatsapp
Υπερωριακά, όπως διαφαίνεται, εργάζεται το τελευταίο διάστημα ο εισαγγελέας-μαϊμού που ζητάει να κατατεθούν στο λογαριασμό του χρηματικά ποσά για δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα, αναγκάζοντας έτσι τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε να εκδώσει νέα ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν άλλα θύματα.
Υπερωριακά, όπως διαφαίνεται, εργάζεται το τελευταίο διάστημα ο εισαγγελέας-μαϊμού που ζητάει να κατατεθούν στο λογαριασμό του χρηματικά ποσά για δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα, αναγκάζοντας έτσι τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε να εκδώσει νέα ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Ειδικότερα, ο Τέντες αναφέρει: «Πρόσωπο το οποίο υπήρξε κατά καιρούς κρατούμενος φυλακών προς έκτιση ποινών που του είχαν επιβληθεί τηλεφωνεί από τριετίας περίπου σε προέδρους Διοικητικών Συμβουλίων ή διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών και άλλων εταιρειών, επιχειρήσεων που διατηρούν τηλεοπτικούς σταθμούς, διοικητές νοσοκομείων, δημάρχους, Μητροπολίτες και ηγουμένους Ιερών Μονών και, εμφανιζόμενος ως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τους ζητεί να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.

Υποδεικνύει, μάλιστα, για την κατάθεση των σχετικών συνεισφορών, τραπεζικούς λογαριασμούς και αναφέρει αριθμό κινητού τηλεφώνου που ανήκει δήθεν σ' αυτόν, για περαιτέρω πληροφορίες. Τα φαινόμενα αυτά συνεχίζονται και μάλιστα έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες».


Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Τα ανωτέρω κρίθηκε αναγκαίο να ανακοινωθούν προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ουδέποτε έχει ζητήσει ούτε πρόκειται να ζητήσει τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».