ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμορφωθείτε σε μία σύγχρονη χίπισσα

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 19:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μεταμορφωθείτε σε μία σύγχρονη χίπισσα
Facebook Twitter Whatsapp
Την περασμένη εβδομάδα, οι χίπις επέστρεψαν στην Κρήτη, σχεδόν 40 χρόνια μετά, για να δείξουν ότι το κίνημα της δεκαετίας του ‘ 60 παραμένει ζωντανό.
Την περασμένη εβδομάδα, οι χίπις επέστρεψαν στην Κρήτη, σχεδόν 40 χρόνια μετά, για να δείξουν ότι το κίνημα της δεκαετίας του ‘ 60 παραμένει ζωντανό. Οι χίπις επέστρεψαν, το ίδιο και η μόδα τους, που τόσα χρόνια μετά, παραμένει επίκαιρη και «ζωντανή», κάνοντας όλες τις γυναίκες να θέλουν να την επαναφέρουν στο προσκήνιο, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

 Χρώματα, σχέδια, αξεσουάρ, χαλαρή διάθεση. Αυτά είναι πλέον τα στοιχεία της μόδας, η οποία αποπνέει έντονα στοιχεία από τους χίπις. Τόσο από τον τρόπο που ντύνονταν, όσο και από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν. Η χίπικη διάθεση στα ρούχα είναι πλέον γεγονός. Ανάλαφρα ρούχα, συνήθως πολύ μακριά φορέματα, ή το άκρως αντίθετο: Πολύ, μα πάρα πολύ κοντά. Σανδάλια, ή γιατί όχι ακόμη και μπότες, συνδυασμένα με σορτσάκια, οπωσδήποτε μαντήλι στα μαλλιά, ή αν όχι μαντήλι πολύ φαρδύ καπέλο και όσα περισσότερα αξεσουάρ γίνεται. Από βραχιόλια και δαχτυλίδια, μέχρι σκουλαρίκια και τεράστια γυαλιά ηλίου.
   
Η σύγχρονη χίπισσα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Το look είναι ανάλαφρο, πλούσιο σε χρωματική αλλά και σχεδιαστική παλέτα, ενώ σε κάθε περίπτωση προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες, που τις περισσότερες ημέρες του καλοκαιριού (που είναι και η εποχή που διανύουμε) «απειλεί» με τον καυτό του ήλιο και την αφόρητη ζέστη.

Όλο και περισσότερες εταιρείες εντάσσουν σχεδιασμούς που παραπέμπουν σε χίπις στις κολεξιόν τους. Όμως, για να γίνεται χίπισσα, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία, αλλά μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε τις… «ικανότητές» σας, κάνοντας πιο τολμηρούς συνδυασμούς, με τα ρούχα που ήδη βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σας και γιατί όχι εδώ και πολλά χρόνια.
   
Aφήστε λοιπόν στην άκρη τους... στημένους συνδυασμούς και δοκιμάστε να συνδυάσετε λίγο πιο «τρελά» τα ρούχα σας. Μεταμορφωθείτε σε σύγχρονη χίπισσα. Όχι μόνο δεν θα χάσετε, αλλά θα βγείτε σίγουρα κερδισμένες…

Πηγή: star.gr