ΕΛΛΑΔΑ

Ένστολη κινητοποίηση αστυνομικών στην Πάτρα

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 10:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ένστολη κινητοποίηση αστυνομικών στην Πάτρα
Facebook Twitter Whatsapp
Ένστολη διαμαρτυρία σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ για σήμερα το πρωί η Ένωση Αχαίας σε συνεργασία με την ΠΟΑΣΥ προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 π.μ. έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας στην οδό Ερμού.
Ένστολη διαμαρτυρία σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ για σήμερα το πρωί η Ένωση Αχαίας σε συνεργασία με την ΠΟΑΣΥ προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 π.μ. έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας στην οδό Ερμού. Όπως τόνισε  ο γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Βασίλης Κωνσταντόπουλος «στο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις. Κάποιοι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν ακόμη και την ασφάλεια των πολιτών.

Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα όσον αφορά υλικοτεχνικές υποδομές. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι αρμόδιοι πως δεν μπορείς να διαφυλάξεις την ασφάλεια αν δεν είναι πρώτα απ' όλα ασφαλής ο αστυνομικός».

Και πρόσθεσε: «Μέχρι τον Αύγουστο επαρκούν τα χρήματα που έχει το υπουργείο προστασίας του πολίτη για τις νυχτερινές βάρδιες. Υπάρχουν 6.000 υπομνήματα για χρήματα που οφείλονται εδώ και χρόνια και μας είπαν ότι ενδεχομένως δεν θα τα πάρετε γιατί δεν υπάρχουν. Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Η μόνη διέξοδος είναι οι κινητοποιήσεις».
Πηγή: dete.gr