ΕΛΛΑΔΑ

Νυχτερινό θρίλερ με καταδίωξη και πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Τανάγρας

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 12:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νυχτερινό θρίλερ με καταδίωξη και πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Τανάγρας
Facebook Twitter Whatsapp
Περιπετειώδης καταδίωξη στο αεροδρόμιο της Τανάγρας γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, στα όρια της αεροπορικής βάσης της Τανάγρας.
Περιπετειώδης καταδίωξη στο αεροδρόμιο της Τανάγρας γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, στα όρια της αεροπορικής βάσης της Τανάγρας. Έπειτα από το σήμα των αστυνομικών, οι δύο άγνωστοι άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν να διαφύγουν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό, και όχι εναντίον των αστυνομικών σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Προσπαθώντας να διαφύγουν πέρασαν την περίφραξη του αεροδρομίου και εισέβαλαν στην 114 Πτέρυγας Μάχης. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ασφάλεια του αεροδρομίου που εντόπισε τους δύο αγνώστους.

Ακολούθησαν νέοι πυροβολισμοί στον αέρα από τους αγνώστους, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι έρευνες διήρκεσαν όλη τη νύχτα μέχρι τα ξημερώματα. Ενεργοποιήθηκαν μάλιστα και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού οι δύο άγνωστοι παραμένουν άφαντοι.

Από το πρωί οι έρευνες συνεχίζονται και με ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας για να διακριβωθεί εάν παραμένουν εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου οι άγνωστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το όχημα είχε κλαπεί από την Αθήνα.


Πηγή: www.protothema.gr