ΕΛΛΑΔΑ

Ένστολη διαμαρτυρία και στα Χανιά

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 14:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ένστολη διαμαρτυρία και στα Χανιά
Facebook Twitter Whatsapp
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε τοπικό επίπεδο, αναδείχθηκαν σήμερα σε ένστολη διαμαρτυρία έξω από την έδρα της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε τοπικό επίπεδο, αναδείχθηκαν σήμερα σε ένστολη διαμαρτυρία έξω από την έδρα της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γιάννη Ζερβό, υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού και μέσων.

«Έχουμε πλέον των 100 κενών οργανικών θέσεων σε μάχιμες υπηρεσίες και έλλειμμα κονδυλίων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας,» υποστήριξε.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο κ Ζερβός, σχετικά με τις βλάβες σε οχήματα , οι επισκευές γίνονται μέσω των γνωριμιών των εργαζομένων στα διάφορα συνεργεία της πόλης.

«Τα μέσα αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν με το φιλότιμο των συναδέλφων, τα φτιάχνομε μόνοι μας με τις γνωριμίες μας η λειτουργία των υπηρεσιών είναι προβληματική δεν έχομε χαρτί Α4 δεν λειτουργούν εκτυπωτές δεν λειτουργούν οι υποδομές των υπηρεσιών,» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, έγινε στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση οι αστυνομικοί αντιδρούν στην μείωση των μισθών και των επιδομάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, και διαμαρτύρονται, για τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, που περικόπτουν όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους , τον προϋπολογισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί που συγκεντρώθηκαν, ανάρτησαν πανώ, φώναζαν συνθήματα, συγκέντρωναν υπογραφές συμπαράστασης από πολίτες και μοίραζαν σε οδηγούς έντυπο με τα αιτήματα τους.