ΕΛΛΑΔΑ

Όταν το πρώτο ραντεβού είναι και το τελευταίο!

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 19:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Όταν το πρώτο ραντεβού είναι και το τελευταίο!
Facebook Twitter Whatsapp
Το σκέφτηκες και το ξανασκέφτηκες και αποφάσισες να βγεις εκείνο το πολυπόθητο ραντεβού.
Το σκέφτηκες και το ξανασκέφτηκες και αποφάσισες να βγεις εκείνο το πολυπόθητο ραντεβού. Όλα κυλούν υπέροχα, έχετε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο, οι απόψεις σας συγκλίνουν και τα βλέμματά σας βγάζουν σπίθες. Πετάς στον έβδομο ουρανό και οι πρώτες σκέψεις ότι είναι ο «άνδρας της ζωής σου» αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και ενώ περιμένεις το τηλέφωνο να χτυπήσει και πάλι για το επόμενο ραντεβού σας, εκείνο δεν χτυπά ποτέ ή ακόμη χειρότερα ο νέος σου αγαπημένος βρίσκει μία ωραιότερη δικαιολογία και σου λέει «bye». Τι έκανες λάθος;

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς!
Μάλλον η προηγούμενη σχέση του του άφησε σημάδια ανεξίτηλα. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό του και φοβάται πως ίσως πληγωθεί για ακόμη μία φορά. Για το λόγο αυτό προτιμά να μην υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Sex από το πρώτο ραντεβού

Δεν έχει φύγει ακόμη από την ηλικία που θέλει ευκαιριακές σχέσεις, κοινώς να περνά καλά. Ίσως στο πρώτο σας ραντεβού διέκρινε ότι το πας περισσότερο σοβαρά απ΄ όσο εκείνος θα ήθελε. Τι ήθελε κοινώς; Να περάσετε μία όμορφη βραδιά και μέχρις εκεί. Ένας άνδρας δεν πρόκειται να αφήσει μια ευκαιρία για σεξ για τίποτα στον κόσμο.

Αλάνθαστο ένστικτο!

Αρχίζει να σου λέει τη μία δικαιολογία μετά την άλλη, και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά συνεχίζεις να ζεις στο όνειρό σου και να τον δικαιολογείς. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην χάνεις πολύτιμο χρόνο. Αυτός ο άνδρας δεν κάνει για σενα.

Πηγή: t-life.gr